riteh-fasada.jpg

CISCO NETWORKING ACADEMY

U tijeku su prijave za CCNA Routing & Switching program

 

U današnjem svijetu prožetom računalnim mrežama, stručnjaci iz tog područja postali su jednostavno neophodni. CISCO kao vodeća svjetska firma na području mreža, organizira edukacije kroz koje pruža mogućnost kako savladavanja osnova potrebnih svakome u IT struci, tako i daljnjeg napredovanja te ostvarivanja karijere u području računalnih mreža.

Cisco Akademija mrežnih tehnologija pruža:

  • edukaciju prema suvremenom međunarodnom programu
  • neophodna i na tržištu rada tražena znanja u IT struci
  • praktično iskustvo u radu na modernim mrežnim sustavima
  • kvalitetnu pripremu za stjecanje certifikata priznatih u cijelom svijetu

Cisco akademija na Tehničkom fakultetu nudi dva programa obrazovanja u kojima se težište stavlja na praktičan rad s mrežnom opremom i sustavima.

 

 

 

ccna-routing-switching

 

ccna-security

CCNA Routing & Switching

Program namijenjen osobama bez prethodnog iskustva ili s ograničenim prethodnim iskustvom u konfiguraciji mrežne opreme. Stječu se široka znanja iz područja LAN i WAN tehnologija koja omogućuju samostalno postavljanje i održavanje manjih mrežnih sustava te aktivno sudjelovanje u održavanju većih sustava.

CCNA Security

Uz dobrobiti računalnih mreža, uvijek postoji i problem neovlaštenog pristupa koji može uzrokovati probleme u radu, krađu podataka te materijalnu i nematerijalnu štetu. Kroz teme poput vatrozida (firewall), VPN veza i detekcije i spriječavanja proboja u računalnu mrežu, CCNA Security program pruža znanja s područja sigurnosti koja su neophodna svakome tko se bavi mrežama, a osobama koje na tom području traže karijeru predstavljaju temelj na kojem kasnije mogu graditi i širiti svoje kompetencije.